Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

karşındakiyle konuşurken nerde olduhnu bulma

YazarMesaj
By_DooM
Üye
Üye
By_DooM

karşındakiyle konuşurken nerde olduhnu bulma Empty
MesajKonu: karşındakiyle konuşurken nerde olduhnu bulma   karşındakiyle konuşurken nerde olduhnu bulma Icon_minitimePaz Kas. 11, 2007 11:40 am

Baslat => çalistir = > cmd => netstat -n => Dos ekrani
Msn de konusrken web cam açtirdiysan karsiya ,dosya gönderdiysen ,ses vb. yani bir alis veris yaptiysan karsi tarafin ip adresini almis oluyoruz bunuda yikarida verdigim komutlarla yapiyoruz...Ip adresi bulmanin ayrintilari sitede mevcut zaten.simdi orda bir çok ip adresi çikabilir sen diyceksin ki ben hangisinin hangisi oldugunu nerden bilecegim port yardimiyla bulabilirsin ben portlari pek aklimda tutamam sanirim web camin ki 9046 tam hatirlamiyorum bu portlari bulabilirsen daha kolay tespit edebilirsin
ve ip adresni ögrendin
IP2Location.com - Lookup IP address to Country, State, City, Netblock, Longitude and Latitudebu adresten ip adresini ordaki ekrana yazarak nerden oldugunu ögrenebilirs

karşındakiyle konuşurken nerde olduhnu bulma
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» adls kota bulma