Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

çaktırmadan karşındakine bişey yollamak

YazarMesaj
By_DooM
Üye
Üye
By_DooM

çaktırmadan karşındakine bişey yollamak Empty
MesajKonu: çaktırmadan karşındakine bişey yollamak   çaktırmadan karşındakine bişey yollamak Icon_minitimePaz Kas. 11, 2007 11:08 am

Çaktırmadan server.exe yollayın!!!

örnek trojen gibi

Şimdi arkadaşla daha önce anlatılıp anlatılmadığını bilmiyorum yinede bir inceleyin derim

Server.exe&l039;yi kurbana çaktırmadan göndermek için eski usullerden vazgeçmeyin işte mp3 yolluyorum veya bak bu oyunu oyna muhabbetlerinden birini seçin sıra gelelim en güzel yanına yapmanız gerekenleri yazıyorum;

1-Yeni bir klasör oluşturun ve adına "Örnek:Oyun" diyin.

2-Oluşturduğumuz klasor içine Yeni bir dosya daha yaratın vede buna "Örnekyundosyalar" diyin tabi bunlar sizin yaratıcılığınıza kalmış daha ikna edici bir dosya adı yaratabilirsiniz

3-"oyundosyalar" klasörünün içine yapmış olduğunuz server.exe&l039;yi koyun.

4-"Oyun" klasörüne dönün ve içine "oyun.txt" adlı bir metin belgesi yaratın.

5-Ve son adımda ise oluşturmuş olduğunuz "oyun.txt"dosyasını açın ve şunu yazın "oyundosyalar&l92;server.exe" sonra farklı kaydetden oyun.bat olarak oyun klasöürünün içine kaydedin
Vede bunu zipleyip kurbana gönderin oyun.bat adlı dosyayı açmasını isteyin server.exe otomatik olarak açılacaktır.

Not:server.exe değilde mesela oyun.exe yapmak istiyorsanız oyun.bat içine yazmış olduğunuz server.exe&l039;yi oyun.exe şeklinde değiştirin.

Kolay gelsin aklınıza takılan bir husus olursa yazın ben buralardayım

çaktırmadan karşındakine bişey yollamak
1 sayfadaki 1 sayfası