Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

pc girme anlamıyanlar için geniş anlatım

2 posters
YazarMesaj
By_DooM
Üye
Üye
By_DooM

pc girme anlamıyanlar için geniş anlatım Empty
MesajKonu: pc girme anlamıyanlar için geniş anlatım   pc girme anlamıyanlar için geniş anlatım Icon_minitimePaz Kas. 11, 2007 11:05 am

1.Kurbanin IP adresini aliyoruz. (msnden bir dosya yollayin bu sirada internet explorer ve baska bir konusma penceresi acik olmasin - baslat / calistir / cmd yaziyoruz onumuze cıkan DOS penceresine netstat -n yazarak Kurbanin IP sini alioruz ( genelde en alttaki ESTABLISHED yazisinin hemen arkasinda olur )

2.Simdi Vericegim Adresden EssentialNETTOLLS&l039;u yukluyoruz http://dosyam.net/?id=0malol

3.Download ettigimiz Winrar dosyasini acip programi yukluyoruz. Masa Ustune ESSENTIALNETTOLLS die bi program inicek onu acioruz.

3.NBScan yazan yere tikliyoruz , starting ip adres yazan yere kurbanin IP sini yaziyoruz ( kurbanin IP sinin son nokta dan sonraki rakamlari yerine .1 kullanirsaniz daha yararli olur die dusunuorum ) ve IP yi dogruladikdan sonra kurbanin PC sinin kayitlari yine IP yi yazdigimiz pencerenin ust tarafinda belirir . orada cıkan bilgilere right cLick ( sağ tuş ) kullanarak tıklıyoruz. ve OPEN COMPUTER dioruz Kurbanin Pc Si Sizde Basarilar
anarşig
Süper Moderatör
Süper Moderatör
anarşig

pc girme anlamıyanlar için geniş anlatım Empty
MesajKonu: Geri: pc girme anlamıyanlar için geniş anlatım   pc girme anlamıyanlar için geniş anlatım Icon_minitimePaz Kas. 11, 2007 2:10 pm

ewwyy

pc girme anlamıyanlar için geniş anlatım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-