Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

hacklenmekten korkmayın

YazarMesaj
hacker_team_42
Moderatör
Moderatör
hacker_team_42

hacklenmekten korkmayın Empty
MesajKonu: hacklenmekten korkmayın   hacklenmekten korkmayın Icon_minitimePaz Kas. 11, 2007 7:34 am

Adım1: Kesinlikle elektronik posta adreslerinizde önemli bilgileri tutmayın. (kredi kartı,şifre vs...)
Adım2: Evet msn hack var.Çeşitli yöntemlerle şifrenizi ele geçirebiliyorlar.Ve bir anda çaresiz kalıyorsunuz.
İşte bu çaresiz duruma düşmemek için adım3&{8217;ü okuyun.
Adım3: Elinizde sürekli 2 msn dursun. Birini sürekli kullanın. Diğerini ise kimseye vermeyin. Sadece siz bilin ve çok kullandığınız msn adresinizdeki kişilerin düzenli olarak yedeğini alın. nasıl mı? adım 4&{8217;te...
Adım4: Msn messengeri açtığımızda gruplar vardır. Aile,arkadaşlar gibi. İşte o gruba sağ tıkladığımızda \grubu dosyaya kaydet\ seçeneğini göreceksiniz. Onu yapalım.Ve diğer hesabımıza mail ile gönderelim. Bu işlemi mailimiz sağlamken yapmamız lazım. O yüzden mailini kullanabiliyorsan hemen kişilerinin yedeğini al.
Veya
Kişiler seçeneğindeki &{8220;anlık ileti kişilerini kaydet&{8221; seçeneğinden kaydedin..
Adım5: Şimdi mailimiz çalındı diyelim. Hiç panik yapmayın. Adım1 deki gibi önemli bir şeyimiz yoksa paniğe gerek yok. Hemen 2. mail adresimizi devreye sokuyoruz ve tüm kişilerimizi oraya ekliyoruz. Aynı zamanda kişilerimize mail gönderiyoruz \merhaba ben TheGhost eski msn adresim çalındı. Bu yeni adresim eskiyi silin ben artık buradayım...\
Bunu yaptıktan sonra yedek olarak başka bir msn daha alıyoruz ve aynı işlemleri tekrarlıyoruz.
Adım6: Siz bu adımları yaparsanız kesinlikle hacklenmekten korkmayın. Yani hacklenseniz bile yara almadan kurtulursunuz.
Adım7: Bu döküman kesinlikle bana aittir. Alıntı filan değildir. Tamamen kendi üslubumca anlatmaya çalıştım. Eğer hatam varsa affola... Hacklenmekten korkmayın Saygılar.
https://tamhack-team.yetkin-forum.com/

hacklenmekten korkmayın
1 sayfadaki 1 sayfası