Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Bu Virüslü Mail Adresine Dikkat:: communications_msn_cs_trtr

2 posters
YazarMesaj
shark
Süper Moderatör
Süper Moderatör
shark

Bu Virüslü Mail Adresine Dikkat:: communications_msn_cs_trtr Empty
MesajKonu: Bu Virüslü Mail Adresine Dikkat:: communications_msn_cs_trtr   Bu Virüslü Mail Adresine Dikkat:: communications_msn_cs_trtr Icon_minitimePaz Kas. 11, 2007 1:17 am

sayın arkadaşlar az önce msnde bir mail geldi..sanırım fake mail.. maili gönderen adresi(communications_msn_cs_trtr.cimail15.msn.com )az önce googleya yazdığımda çıkan sonuçlarda o adresin gönderdiği maillerde trojan gömülümüş arkadaşlar.maili açmayacaktım ama msn nin gönderdiğini sanıp maili açtım..şimdi msn yi açamıyorum çünkü pc virüslü olması muhtemel olduğundan msn şifresi karşı tarafa gidebilir..belki foruma girerken kullandığım şifre bile *****in eline gitmiş olabilir.Arkadaşlar sizede bu mail adresinden mail gelirse sakın maili açmayın..pc yi virüs taraması yaptırdım kaspersky da yok çıkıyor,ad-awarede yok çıkıyor..xss açığını kullanan bir fake sanırım ..Arkadaşlar ne yapmalıyım? bu zararlı mailin etkisini nasıl yok edebilirim.Lütfen bu konuda bilgileriniz nelerdir..

ALINTIDIR....!
hacker_team_42
Moderatör
Moderatör
hacker_team_42

Bu Virüslü Mail Adresine Dikkat:: communications_msn_cs_trtr Empty
MesajKonu: Geri: Bu Virüslü Mail Adresine Dikkat:: communications_msn_cs_trtr   Bu Virüslü Mail Adresine Dikkat:: communications_msn_cs_trtr Icon_minitimePaz Kas. 11, 2007 7:42 am

saol
https://tamhack-team.yetkin-forum.com/

Bu Virüslü Mail Adresine Dikkat:: communications_msn_cs_trtr
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» sesli mail
» M.A.B. E Mail bomber